Våra tjänster

Med vår kunskap och långa erfarenhet av eldstäder och skorstenar kan vi alltid se till att du får en lösning som fungerar och passar dina behov. Våra murare klarar alla skorstensarbeten och eldstäder och utför dessa till konkurrenskraftiga priser. Och du: glöm inte att utnyttja ROT-avdraget!

Våra välmeriterade kakelugnsmakare hjälper dig

Skorstenar, Mariebergs Kakelugnsmakeri

Mariebergs har sin historia i antika kakelugnar. Att installera kakelugnar, kaminer och andra eldstäder är fortfarande en stor del av vår verksamhet och våra kakelugnsmakare är väl meriterade med stor yrkesskicklighet. Vår styrka är installationer där vi först kontrollerar ritningar och gör förbesiktningar vid hembesök. Därefter planerar vi leveranser och ser till att vår tekniska avdelning bemannas på bästa sätt.

Vi tar alltid ansvar för hela processen. Vår erfarenhet och stora kunskap skapar en trygghet för dig som kund.

ROT-avdrag när vi gör arbetet åt dig

Att montera en eldstad innebär en del arbete. Passa därför på att utnyttja ROT-avdraget i samband med att du skaffar en ny, vacker värmekälla. Du kan också utnyttja avdraget till renovering av din nuvarande eldstad. Om du till exempel har en läckande skorsten ser vi till att den blir tät och säker igen.

Skorstenstjänster

Vi har också lång erfarenhet kring skorstenar och bra samarbete med sotare. Hos oss får du rekommendationer om utbyte, tätning eller renovering av skorsten utifrån din säkerhet och bästa resultat. Vi tar alltid 100 procent ansvar för våra kunders val av skorsten och våra erfarna montörer bistår vid installation, tätning eller renovering.

Behöver du personlig hjälp?

Vi på Mariebergs finns här för att hjälpa dig personligen.
Kontakta oss gärna genom att gå vidare med knappen nedan!
Personlig hjälp
Help
2018-08-22 05:09:27
3
5106--45
2207a648799eee4d65cc75f8bacb9bb1
803