Teknisk avdelning

Vi har en teknisk avdelning som ser till att din eldstad kommer på plats och fungerar som den ska. Det är oss du kontaktar när du har köpt eldstad hos Mariebergs och har frågor runt installationen.

Teknisk avdelning, Mariebergs.

Vi kontaktar dig efter köp av eldstad

När du har köpt en eldstad av våra säljare blir du kontaktad av vår tekniska avdelning för hjälp med installationen. De ser till att allting sker på ett sätt som passar bägge parter. Vår tekniska avdelning grovplanerar installationerna och kommer att ställa frågor om när installationen passar er, och på vilket sätt godset kommer att levereras. Därefter görs en finplanering.


Hembesök vid komplicerade installationer

Är det komplicerade installationer kan det hända att någon från tekniska avdelningen behöver göra ett besök hemma hos dig. För det mesta räcker dock de handlingar vi fått från våra säljare. När vi avtalat om installation kommer våra montörer ut och installerar den beställda eldstaden samt eventuella tillbehör.


Återkoppling via kundbarometer

När installationen är klar kommer du att få möjlighet att återkoppla via vår kundbarometer. Du får då chans att meddela hur du uppfattat oss som leverantör. För oss är den informationen guld värd eftersom vår absolut viktigaste tillgång är nöjda kunder.


Teknisk ledning

Tekniska avdelningen har ansvaret för dig som köpt eldstad inklusive montage av oss. Har du frågor eller funderingar skall du i första hand koppla tillbaka till någon av dessa personer. De är ansvariga för all planering och genomförande av de installationer som vi utför.


Mattias Jansson

018-495 04 14

Teknisk ledning och planering

Johnny Jegemyr

018-495 04 12

Teknisk ledning och serviceVåra kakelugnsmakare och kamininstallatörer

För att du som kund skall bli nöjd med din kontakt hos oss på Mariebergs krävs att installationen sker enligt utlovad tidsplan och att vi informerar om hur arbetet går.

Våra hantverkare har både bred kunskap och lång erfarenhet av yrket. Vi har specialister på kamininstallationer, kakelugnsarbete, frimurningar, skorstensbyten och skorstensrenoveringar. Oavsett vad du har behov av gälllande din eldstad kan våra erfarna hantverkare tillse att du blir nöjd. Förutom installationer av nya eldstäder hjälper vi naturligtvis även till med de renoveringar och servicearbeten som du kan ha behov av.


Jan-Erik FrankKontakta tekniska avdelningen

Tekniska avdelningen har ansvaret för dig som köpt eldstad inklusive montage av oss. Har du frågor eller funderingar kan du fylla i nedanstående kontaktformulär för snabb återkoppling.

Kunduppgifter
Kontakta produktion
Ja
 
Skicka

Behöver du personlig hjälp?

Vi på Mariebergs finns här för att hjälpa dig personligen.
Kontakta oss gärna genom att gå vidare med knappen nedan!
Personlig hjälp
Help
2018-08-21 10:01:05
3
4178--45
64195cb8221c3717f59ef4f74559c08c
923
921