Sök din nya eldstad här:

Kamintyper
Antika kakelugnar
Frimurningar
Gjutjärnskaminer
Kakelugnar
Kaminer
Kassetter
Murspisar
Skorstensfria eldstäder
Tillbehör
Täljstenskaminer
Täljstensugnar
Utomhusspisar
Vedspisar
Varumärke
Austroflamm
Contura
Cronspisen
Dovre
Ebios
Essinspisen
Flata Kakelugnar
Gabriel Keramik
Handöl
Josef Davidsson Eftr
Keddy
Lotus
Mariebergs Kakelugnsmakeri
Morsø
Nordpeis
Planika
Scandinavisk Spismiljö
Spartherm
Sverigespisen
Vauni
Wamsler
Westbo
Sortera
Namn
Pris Fallande
Pris Stigande

Murspisar

Murspisar är mer än värmekällor: de är möbler, en samlingspunkt och en god investering. Med en murspis får du full värme inom några minuter.

Murspisar är moderna öppna spisar, en möbel med attityd eller en skulptur om du så vill. De är designade i rena linjer, glas och betong för stora rum och mycket mys.


När du planerar eldstaden är du ofta låst till murstockens placering. Om du ska bygga nytt föreslår vi att du funderar redan innan var din murspis ska placeras. Som ett alternativ finns Premodul stålskorsten som ger dig möjlighet att fritt välja var eldstaden ska stå. Fundera på var i rummet du tillbringar mest tid och placera din murspis så du ser den från det stället.
Murspisar


CI41S, BÄNK (VÄNSTER)fr. 70 900 kr

CI41S, HYLLA (HÖGER)fr. 66 900 kr

CI41T (HÖGER)fr. 49 900 kr

Contura I41Tfr. 52 900 kr

Eldstaden Contura i41A har en insats med vinklad lucka och är klädd i artstone. Artstone är en infärgad vit betongsten, unik för Contura. Välj till detaljer som hylla och bänk i svart granit.

CI41A (HÖGER)

Eldstaden Contura i41A har en insats med vinklad lucka och är klädd i artstone. Artstone ä..fr. 46 900 kr

Med den vinklade glasluckan i Contura i40 får du ännu större möjligheter att skapa en eldstad som sticker ut och lyser upp. Beklädnaden i täljsten är naturligt värmelagrande och har en naturlig mönstring.

Contura 41T

Med den vinklade glasluckan i Contura i40 får du ännu större möjligheter att skapa en elds..fr. 56 900 kr

Artstone är en infärgad vit betongsten, unik för Contura. Insatsen är lätt att placera i hemmet: den tar liten plats och kan ställas mot en brännbar vägg. Komplettera gärna med vedfack i svartlackerad plåt.

Contura I 51 Artstone

Artstone är en infärgad vit betongsten, unik för Contura. Insatsen är lätt att placera i h..fr. 51 900 kr

Artstone naturell är rå betong slipad till en len yta med en mjuk grå nyans, för dig som gillar kaxig elegans. Komplettera gärna med vedfack i svartlackerad plåt

Contura I 51 Artstone Naturell

Artstone naturell är rå betong slipad till en len yta med en mjuk grå nyans, för dig som g..fr. 47 900 kr

Sandsten är en naturligt värmelagrande sten i nötbruna nyanser med naturliga variationer. Välj till ett praktiskt vedfack i svartlackad plåt.

Contura I 51 sandsten

Sandsten är en naturligt värmelagrande sten i nötbruna nyanser med naturliga variationer. ..fr. 65 900 kr

Med generösa glas på tre sidor och en rymlig brännkammare är Contura i51 verkligen en insats för det moderna hemmet. Tekniken under den estetiska huven är särskilt anpassad till hus med modern uppvärmningsteknik som bildar under­tryck. Välj svart plåt för ett rent och grafiskt uttryck.

Contura i 51 Svart

Med generösa glas på tre sidor och en rymlig brännkammare är Contura i51 verkligen en insa..fr. 43 900 kr

Den naturligt värmelagrande täljstenen gör din i51T unik eftersom stenens ådring varierar. Komplettera med powerstone under höljet för att hålla värmen extra, extra länge.

Contura I 51 Täljsten

Den naturligt värmelagrande täljstenen gör din i51T unik eftersom stenens ådring varierar...fr. 53 900 kr

Insatsen Contura i31A har en omramning i artstone. Artstone är en vit formgjuten betongsten, unik för Contura. Eldstaden har en stor glaslucka som ger känslan av öppen spis. Eldstaden finns i flera varianter.

Contura I31A

Insatsen Contura i31A har en omramning i artstone. Artstone är en vit formgjuten betongste..fr. 44 900 kr

Insatsen Contura i31S är klädd i valnötsbrun sandsten som ger en skönt, exklusiv stil till hemmet. Eldstaden har en stor glaslucka som öppnas genom att hissas uppåt. Contura i31 kan även kombineras med värmelagrande powerstone.

Contura I31S

Insatsen Contura i31S är klädd i valnötsbrun sandsten som ger en skönt, exklusiv stil till..fr. 60 900 kr

Med insatsen i31T, klädd i naturligt värmelagrande täljsten, får du extra god värmeekonomi. Den värmelagrande täljstenen har en naturlig mönstring, inget exemplar är det andra likt. Eldstaden kan också kombineras med värmelagrande powerstone under höljet.

Contura I31T

Med insatsen i31T, klädd i naturligt värmelagrande täljsten, får du extra god värmeekonomi..fr. 47 900 kr

Nordpeis

En fristående murspis med en ny produktunik insats.Med sin höga smala form är den en naturlig samlingspunkt i vilket rum den en placeras. Eldstaden är högt placerad för att elden skall upplevas på bästa sätt.

Nordpeis Havanna

En fristående murspis med en ny produktunik insats.Med sin höga smala form är den en natur..fr. 33 500 kr

Stockholm är en liten eldstad för rak vägg med inbyggd brandmur för enkel montering. Stockholm levereras med N-20 insats,  som finns svart eller vit på dörrkarmen.

Nordpeis Stockholm låg

Stockholm är en liten eldstad för rak vägg med inbyggd brandmur för enkel montering. Stock..fr. 29 500 kr

När du myser framför lågornas sken kan du göra det med gott samvete. Alla våra spisar brinner rent eftersom eldstaden har ett dubbelt förbränningssystem med primär- och sekundärluft. Vedeldning är numera - tack vare modern teknik - ett miljövänligt sätt att värma din bostad.

Ronda Colorado Antracite

När du myser framför lågornas sken kan du göra det med gott samvete. Alla våra spisar brin..fr. 38 800 kr

När du myser framför lågornas sken kan du göra det med gott samvete. Alla våra spisar brinner rent eftersom eldstaden har ett dubbelt förbränningssystem med primär- och sekundärluft. Vedeldning är numera - tack vare modern teknik - ett miljövänligt sätt att värma din bostad.

Ronda standard Airtight

När du myser framför lågornas sken kan du göra det med gott samvete. Alla våra spisar brin..fr. 34 500 kr

Behaglig, skön stämning och sprakande trivsel – en murspis ger inte enbart uppvärmning – en murspis tillför även en varm känsla till hemmet. I Nordpeis Denver kan du  välja att se lågorna från höger eller vänster, och luckramen finns i fyra olika färger,  antracit, krom, matt krom, svart.

Denver med svart insats vänster

Behaglig, skön stämning och sprakande trivsel – en murspis ger inte enbart uppvärmning – e..fr. 48 300 kr

I Uppsala säljer vi ut vårt utställningsex. av Chicago som är en flott och högrest spis med högt placerad eldstad och god insyn till elden. Som tillval finns eldstadsplan i vit carrera marmor. Chicago är förberedd för inkoppling av förbränningsluft utifrån.Detta ex med en insats i matt krom. Ord. pr..

Nordpeis Chicago II Hög

I Uppsala säljer vi ut vårt utställningsex. av Chicago som är en flott och högrest spis me..fr. 35 900 kr

Chicago är en flott och högrest spis med högt placerad eldstad och god insyn till elden. Som tillval finns eldstadsplan i vit carrera marmor. Chicago är förberedd för inkoppling av förbränningsluft utifrån.

Nordpeis Chicago II Hög med svart insats

Chicago är en flott och högrest spis med högt placerad eldstad och god insyn till elden. S..fr. 40 300 kr

Nordpeis Lisboa är en smal eldstad som tar mycket lite golvyta och med en integrerad brandvägg.

Nordpeis Lisboa

Nordpeis Lisboa är en smal eldstad som tar mycket lite golvyta och med en integrerad brand..fr. 25 100 kr

Tokyo  är en fristående murspis med genomsyn, där Du kan se elden från bägge sidor. Du kan välja insatsen i färgerna antracit, svart eller blank krom, och skorsten i samma färgval som Jersey. Den högt placerade eldstaden gör Tokyo extra lämplig som rumsavdelare mellan matrum och vardagsrum. Den kan ..

Nordpeis Tokyo

Tokyo är en fristående murspis med genomsyn, där Du kan se elden från bägge sidor. Du kan..fr. 44 300 kr

Odense är en modern murspis med eleganta linier. På högra sidan är det ett litet dekorativt vedfack där det enkelt att förvara ved. Högt brännkammare med stort vinkelglas. Odense är utformad så att den kan sättas fristående i rummet, i ett hörn eller mot en rak vägg. Vinkeln i glaset ger dig en enas..

Odense

Odense är en modern murspis med eleganta linier. På högra sidan är det ett litet dekorativ..fr. 32 300 kr

Nordpeis Praha en liten murspis med glas på tre sidor, som ger en hög mysfaktor, den har integrerad brandvägg vilket innebär att den får stå direkt mot vägg. Finns i hög och låg version.

Praha exclusiv svart

Nordpeis Praha en liten murspis med glas på tre sidor, som ger en hög mysfaktor, den har i..fr. 37 300 kr

En eldstad från norska Nordpeis, smidig rund i formen och bra  värmelagrande egenskaper.

Ronda 160

En eldstad från norska Nordpeis, smidig rund i formen och bra värmelagrande egenskaper.fr. 32 300 kr

Salzburg är en värmelagrande eldstad baserad på ett långt kanalsystem där värmen absorberas och lagras för optimal värmeekonomi. Eldstaden avger svag värmen under en lång period, i motsats till stark värme under användning och en förhållandevis kort avsvalnings period, vilket är fallet för tradition..

Salzburg M

Salzburg är en värmelagrande eldstad baserad på ett långt kanalsystem där värmen absorbera..fr. 33 900 kr

Metalfire

Spisinsatser muras och putsas in på traditionellt vis med bland annat ett resultat av högre verkningsgrad än en murad öppen spis. Väljer man sedan en insats från Stûv eller Metalfire får man inte bara högsta kvalité eller senaste teknik utan även en braskamin som fungerar som öppen spis.

Metalfire Ultime 800-50

Spisinsatser muras och putsas in på traditionellt vis med bland annat ett resultat av högr..


Stûv

Ingen insats kan jämföras med en Stûv 30-in. Förvandlingen är magisk och revolutionerande! Den cylinderformade förbränningskammaren på Stûv 30-in har en 3-dörrars trumma. Med en enkel rörelse skiftar man dörrläge. En glasdörr för effektiv eldning dagtid. En dörr utan glas för öppen eld och grillning..

Stûv 30in

Ingen insats kan jämföras med en Stûv 30-in. Förvandlingen är magisk och revolutionerande!..


Attityd

Arctos, en klassisk murspis bestående av en prefabricerad lätt betongomramning med Dovre 2200 CB insats i gjutjärn. Insatsen håller en hög kvalitet med en modern förbränning med sk Clean Burning teknik. Välj mellan en panoramadörr eller vikdörrar. Murspisen är mycket lättmonterad och du kan välja me..

Attityd Arctos Panorama

Arctos, en klassisk murspis bestående av en prefabricerad lätt betongomramning med Dovre 2..fr. 29 900 kr

Behöver du personlig hjälp?

Vi på Mariebergs finns här för att hjälpa dig personligen.
Kontakta oss gärna genom att gå vidare med knappen nedan!
Personlig hjälp
Help
2018-08-22 05:10:05
3
3332--45
f2094c5be0e5f5a47a8afa1ba1b623bb
802
972