Mariebergs kaminbutiker

Mariebergs Brasvärme har idag sex kaminbutiker samt en proffsbutik / support. Vi finns i Kungens Kurva, Sollentuna, Uppsala, Malmö, Ludvika och Bålsta

Mariebergs butikerTrygghet är viktigt i alla våra affärer

Att leka med elden har vi sedan barnsben fått lära oss att avstå ifrån. Vi finns därför till hands, från ditt första besök i någon av våra butiker till installation av din nya eldstad. Du kan när som helst fråga oss om råd och rekommendationer.


Ta med husritningar

Våra rutinerade säljare granskar dina ritningar för att kunna ge rekommendationer om val av eldstad.


Hembesök för din säkerhet

Vid hembesök kontrollerar vi att det inte finns några hinder för installationen som vi inte kunnat förutse när vi gått igenom ritningarna i butiken.


Installation av eldstad

Vår tekniska avdelning granskar ordern och beställer det material som behövs. När materialet är hemma kommer våra montörer ut till dig och installerar eldstaden.


Vill du hellre göra installationen själv?

Om du hellre gör installationen själv eller med andra hantverkare går det naturligtvis också bra. Vi ser då till att den kompletta leveransen av det material som behövs kommer direkt hem till dig från fabriken.

Köpklar delbetalning

Ansök om delbetalning i din butik
Köp det du vill ha - välj hur du vill betala

Du vet väl att du har möjlighet att dela upp din betalning när du handlar hos oss? Du väljer själv delbetalningsalternativ utifrån vad som passar dig bäst; räntefritt, lägre månadskostnad eller några månader betalningsfritt.

Ett kort med fördelar

När du ansöker om delbetalning får du också ett kort med MasterCard som gäller över hela världen. Du handlar alltid förmånligt hos oss med ditt kort.


Behöver du personlig hjälp?

Vi på Mariebergs finns här för att hjälpa dig personligen.
Kontakta oss gärna genom att gå vidare med knappen nedan!
Personlig hjälp
Help
2018-08-22 05:09:23
3
5495--45
1955282022e78cc88447cd31c82cd111
920