Fyndhörna

Här finner du produkter till sänkt pris och från våra butikers utförsäljningar. Frakt tillkommer.


I uppsala butiken säljer vi ut vårt lager ex. av Dovre 2175CB som är en  insats i gjutjärn från Dovre. En mycket elegant insats med den senaste förbränningstekniken där du också kan koppla friskluft direkt till förbränningen. Dovre 2175CB har en rökklocka och är i första hand framtagen för frimurnin..

Dovre 2175CB svart

I uppsala butiken säljer vi ut vårt lager ex. av Dovre 2175CB som är en insats i gjutjärn..fr. 18 200 kr

I Uppsala butiken säljer vi ut vårt lagerex. av Contura 35 som är en upplevelse, släckt som tänd, en effektiv och miljömärkt braskamin med hela 80% verkningsgrad. Brännkammarens höga placering och de högsträckta glaspartierna lyfter upp elden, vilket ökar dess visuella tillgänglighet i rummet. Spege..

Contura 35 hög Svart

I Uppsala butiken säljer vi ut vårt lagerex. av Contura 35 som är en upplevelse, släckt so..fr. 24 500 kr

I Malmöbutiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av Contura 470 som är en täljstenskamin helt inklädd med specialdesignad täljsten. Glas på tre sidor gör att elden upplevs av alla i hela rummet.Tack vare täljstenen och värmemagasinet under spiskåpan avger den värme i många timmar efter avsl..

Contura 470 hög

I Malmöbutiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av Contura 470 som är en täljste..fr. 27 600 kr

I Uppsala butiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av C630:1 grå. Rummet fick helt nytt liv när vi ställde den nya kaminen i hörnet. Den passar perfekt och vi gillar verkligen att elden kommer upp från golvet. Det ger så mycket mer ljus. Detta ex. med hög lucka under eldstaden. Ord.pris 25..

Contura 630:1 gjutjärnstopp hög lucka grå

I Uppsala butiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av C630:1 grå. Rummet fick he..fr. 19 900 kr

I Malmöbutiken säljer vi nu ut vårt eldade utställningsex. av Contura 790T, en nätt kamin med bra värmelagring.
Detta ex. med nedre lucka i täljsten. Ord.pris.34600:- Nu hämtpris: 25950:-

Contura 790T Svart

I Malmöbutiken säljer vi nu ut vårt eldade utställningsex. av Contura 790T, en nätt kamin ..fr. 25 950 kr

I Malmöbutiken säljer vi ut av vårt eldade utställnings ex. av Contura 790 som är lätt att placera även om du inte har så stora ytor. Eftersom elden kommer upp en bra bit från golvet kan du vara säker på att den syns och lyser upp hela rummet. Den har fått en påbyggnad som man som tillval rymmer rej..

C790K med Kakellucka

I Malmöbutiken säljer vi ut av vårt eldade utställnings ex. av Contura 790 som är lätt att..fr. 23 400 kr

Vi säljer ut vårt eldade utställnings ex. i Uppsala butiken.Contura 11dc en modern öppen spis, designad för stora rum och mycket sällskapsliv. Nya Contura är en eldstad som du kan matcha helt till både inredningen och arkitekturen. Mura in insatsen på egen hand eller använd färdiga moduler.Detta ex ..

Contura 11D Rabatt 30%

Vi säljer ut vårt eldade utställnings ex. i Uppsala butiken.Contura 11dc en modern öppen s..fr. 27 900 kr

I vår butik i Malmö säljer vi ut vårt eldade utställningsex. av Contura 35 Låg vit med glaslucka. En kamin med sidoglas gör att du upplever du ännu mer av elden. Vårt unika Clean Burning System håller glasen rena. Ord.pris 23900:- Nu hämtpris:19900:-

Contura 35 låg vit med glaslucka

I vår butik i Malmö säljer vi ut vårt eldade utställningsex. av Contura 35 Låg vit med gla..fr. 19 900 kr

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av C450T.En kamin med värmelagringen i tältstenen som ger värme i flera timmar. Braskaminen Contura 450T har glas på tre sidor, mjuka, runda linjer och eldens sken sprider sig i hela rummet. De stora glaspartierna förstärker känslan av värm..

Contura 450T svart

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av C450T.En kamin med värmelag..fr. 20 900 kr

I Sollentunabutiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av Contura 750A . Aluminium ger en riktigt läcker kontrast till lågornas sken. Vill du ha något som känns trendigt inte bara nu, utan i många år framöver är Contura 750A ett självklart val. Den ger en läcker modern känsla både i nybyggda..

Contura 750A

I Sollentunabutiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av Contura 750A . Aluminium..fr. 19 900 kr

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt utställningsex. av Contura i6 med glaslucka och glasram,  passar perfekt för dig som har egna idéer och vill designa din egen kamin/eldstad. Ett generöst glas visar mycket av elden, och vårt unika Clean Burning System håller glasen rena och sotfria. Ord.pris 17900:..

Contura I6 med glaslucka och glasram

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt utställningsex. av Contura i6 med glaslucka och glasram..fr. 12 900 kr

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt lagerex. av Insatsen Contura i40. Skapa din egen eldstad med en insats av högsta kvalitet och med ett riktigt generöst glas. Insatsen Contura i40 med vinklad giljotinlucka ger dig nya möjligheter att skapa en unik eldstad. Stort vinklat glas och Contura Clean Burni..

INSATS CI40V

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt lagerex. av Insatsen Contura i40. Skapa din egen eldsta..fr. 22 900 kr

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt utställnings ex. av Prestige Magic som är helt enkelt magisk. Med denna kamin har arkitekten Kaare Sølvsten lyckats skapa inget mindre än en ny möbelklassiker. Upplevelsen av det svarta glaset är helt enkelt spektakulär. Detta ex. levereras med 360° vridfunktion. O..

Lotus Prestige Magic med vridplatta

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt utställnings ex. av Prestige Magic som är helt enkelt m..fr. 33 995 kr

Uförsäljning av vårt oeldade utställnings ex. i Sollentuna butiken. Som hämtas av köpare i butiken. Lotus H700 Magic marknadens mest eleganta och stilrena insats.  Den rena designen på handtagen ger insatsen en vacker avslutning och en unik upplevelse av elden utan öppenspisens nackdelar. Med ram av..

Lotus H700 Magic

Uförsäljning av vårt oeldade utställnings ex. i Sollentuna butiken. Som hämtas av köpare i..fr. 18 900 kr

I Malmö butiken säljer vi ut vårt eldade utställningsex.av Lotus Jubilee 35  Ett kraftverk med en enorm brännkammare, som rymmer trästycken på upp till 50 cm. 
Varje detalj speglar användarvänligheten och regleringshandtagen är vackert integrerade över den smala luckan, med plats för antändningsmat..

Lotus Jubilee 35 med vedlucka

I Malmö butiken säljer vi ut vårt eldade utställningsex.av Lotus Jubilee 35 Ett kraftverk..fr. 15 900 kr

I Uppsala butiken säljer vi ut vårt eldade utställningsex.av Lotus Jubilee 35  Ett kraftverk med en enorm brännkammare, som rymmer trästycken på upp till 50 cm. 
Varje detalj speglar användarvänligheten och regleringshandtagen är vackert integrerade över den smala luckan, med plats för antändningsm..

Lotus Jubilee 35 med vedlucka

I Uppsala butiken säljer vi ut vårt eldade utställningsex.av Lotus Jubilee 35 Ett kraftve..fr. 15 900 kr

Vi säljer ut vårt oeldade utställnings ex. i Malmöbutiken, Maestro med en avancerad; specialutvecklad isolering av brännkammaren som tillåter en noggrant avstämd mängd spridning av värme i stenen; är den voluminösa Maestro i en klass för sig. Här handlar det om dagens moderna förbränningssystem: Cle..

Lotus Maestro M Täljsten

Vi säljer ut vårt oeldade utställnings ex. i Malmöbutiken, Maestro med en avancerad; speci..fr. 31 900 kr

Vi säljer ut vårt eldade utställnings ex. i Malmö butiken. Kaminen kännetecknas av en slank och elegant design med en hög lucka som ger en fantastisk upplevelse av lågorna. Dörrhandtaget av rostfritt stål följer elegant luckans svängda form och är placerat så att det inte blir varmt. Kaminens runda ..

Lotus Sola M Indian Night

Vi säljer ut vårt eldade utställnings ex. i Malmö butiken. Kaminen kännetecknas av en slan..fr. 24 995 kr

I Uppsala butiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av Dovre Sense 100 en gjutjärnskamin på ben, har en stor glaslucka med generös insyn till elden. Endast 36 cm djup. Ord. pris 15900:- Nu: 12700:-

Dovre Sense 100 Svart

I Uppsala butiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av Dovre Sense 100 en gjutjär..fr. 12 700 kr

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt oeldade utställningsex. av Spartherm Arte 3RL-60h-4S Insats, som är ett tryggt och säkert val. Här en elegant insats med glas på tre sidor utrustad med hisslucka och anslutning för uteluft.
Denna insats monteras med en omramning, efter egna idéer angående utförand..

Arte 3RL-60h-4S Insats

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt oeldade utställningsex. av Spartherm Arte 3RL-60h-4S In..fr. 48 900 kr

I vår butik i Kungens Kurva säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av Cubo S. Spartherm en av Europas största tillverkare av högkvalitativa spisinsatser, kaminer och kassetter. Spartherm vill skapa något speciellt! Om du vill uppleva den speciella värmen från en öppen spis eller en kamin som kun..

Spartherm Cubo S 40%Rabatt

I vår butik i Kungens Kurva säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av Cubo S. Sparther..fr. 20 750 kr

I vår butik i Kungens Kurva säljer ut vårt oeldade utställningsexemplar av Spartherm Passo XS en exklusiv kamin med 180° glas, utrustad med en mjukt självstängande dörr. 
Ord. pris. 34 200:-

Spartherm Passo XS pearl 40%rabatt

I vår butik i Kungens Kurva säljer ut vårt oeldade utställningsexemplar av Spartherm Passo..fr. 20 500 kr

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt oeldade utställningsex. av Spartherm Varia 2Lh insats, det självklara valet för Dig med öga för design och känsla för mycket god kvalitet. Företaget är marknadsledande i Europa inom området insatser och välkända för sitt kvalitetstänkande. Spartherm ett tryggt och ..

Spartherm Varia 2Lh 57 4S Insats

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt oeldade utställningsex. av Spartherm Varia 2Lh insats, ..fr. 34 900 kr

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt utställningsex. av Spartherm Varia AS-3RLH. En elegant insats med glas på 3 sidor utrustad med hisslucka och anslutning för uteluft. Extra utrustad med en Rostfri Luckram, samt en Fast montageram Solid 8 sidor även den Rostfri.
Denna insats monteras med en valfri ..

Spartherm Varia AS-3RLH

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt utställningsex. av Spartherm Varia AS-3RLH. En elegant ..fr. 59 900 kr

Vi säljer ut vårt lager ex. i Uppsala av den cirkelrunda Viva 120 L som präglas av stilren elegans: enkel, slät och vacker. Mycket stor glaslucka och stor brännkammare ger dig ännu mer glädje av elden- och det är superenkelt att lägga på mer ved. Ord. pris30500:- Nu: Hämtpris 21900:-

Rais Viva 120 L Glaslucka Svart

Vi säljer ut vårt lager ex. i Uppsala av den cirkelrunda Viva 120 L som präglas av stilren..fr. 21 900 kr

Vi säljer ut vårt oeldade utställningsex. i Uppsala butiken. Spisen Dublin är en enkel stilren murspis med raka linjer. Denna version med vedfack i sidan. 
Murspisen har också inbyggd brandvägg som gör att den kan placeras rakt mot brännbar vägg.

Luftspolning för renare glas.
Ren förbränning.
..

Nordpeis Dublin front IV

Vi säljer ut vårt oeldade utställningsex. i Uppsala butiken. Spisen Dublin är en enkel sti..fr. 19 900 kr

I vår butik i Malmö säljer vi ut vårt eldade utställnings ex. av Nordpeis Taipei som är en smal murspis med en elegant bågform och insats för stående ved. Ord. pris 31800:- Nu: 23900:-

Nordpeis Taipei

I vår butik i Malmö säljer vi ut vårt eldade utställnings ex. av Nordpeis Taipei som är en..fr. 23 900 kr

I Sollentuna butiken säljer vi ut vårt utställnings ex. av Nordpeis Taipei som är en smal murspis med en elegant bågform och insats för stående ved. Detta ex. med front i Rusty Brown, säljes i befintligt skick med en spricka i fronten, ny front kan beställas av köpare. Ord. pris. 35440:- detta ex. h..

Nordpeis Taipei Rusty Brown

I Sollentuna butiken säljer vi ut vårt utställnings ex. av Nordpeis Taipei som är en smal ..fr. 19 900 kr

Vi säljer ut vårt oeldade utställnings.ex i Malmö butiken av Nordpeis Uno, en låg kaminserie med klassiskt, modernt skandinavisk utseende. Den har ett stort frontglas och sidoglas som ger en god insyn till flammorna från alla håll.
Kamin dörren har ett automatiskt låssystem som ökar både säkerhet o..

Nordpeis Uno 2

Vi säljer ut vårt oeldade utställnings.ex i Malmö butiken av Nordpeis Uno, en låg kaminser..fr. 14 900 kr

I Uppsala butiken säljer vi ut vårt eldade utställningsex. av Nordpeis Sakai som är en smal elegant murspis som tar lika liten plats som en kamin, Insatsen X-20F är en helt unik insats för stående ved som på en gammaldags lägereld. Ord. pris. 35800:- Detta ex. hämtpris: 24900:-

Sakai Standard

I Uppsala butiken säljer vi ut vårt eldade utställningsex. av Nordpeis Sakai som är en sma..fr. 24 900 kr

I Uppsala butiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av Supra 634. Minsta kassetten i Turbo-serien, men dock så effektiv. 2 st kraftiga fläktar med både auto-läge och manuell styrning. Installeras utan röranslutning.
Ord. pris 16495:- Hämtpris: 12495:-

Supra Turbo 634 med fläkt

I Uppsala butiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av Supra 634. Minsta kassette..fr. 12 495 kr

Utförsäljning av vårt demo-ex. i Uppsala butiken. Skorstensfri eldstad med ram i värmetåligt glas
Aluminiumram runt eldstaden
Expression kan monteras både utanpåliggande och infällt i vägg. Se till att ha värmeisolerande material bakom Expression vid utanpåliggande montage. Ord. pris: 18900:-

Planika Expression

Utförsäljning av vårt demo-ex. i Uppsala butiken. Skorstensfri eldstad med ram i värmetåli..fr. 7 990 kr

Gåshaga inbyggnadsspis GH120

I Malmöbutiken gör vi nu plats till årets nyheter i butiken och säljer därför ut vårt butiks ex. Priset är komplett spis, exkl murning /skorsten samt installation.
Vår mycket populära spis Gåshaga passar i de flesta miljöer . Den rogivande elden från flamdekorationen..

Gåshaga inbyggnadsspis Gas Tunnel

Gåshaga inbyggnadsspis GH120 I Malmöbutiken gör vi nu plats till årets nyheter i butike..fr. 43 900 kr

I Malmöbutiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av  Morsø 8229 som är en funktionell gjutjärnskamin med snyggt vedutrymme och en praktisk bakugn.

Den höga och eleganta modellen har inte bara ett harmoniskt och majestätiskt utseende, utan även en spektakulär flambild som garanterar värme..

Morsö 8229 med bakugn

I Malmöbutiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av Morsø 8229 som är en funktio..fr. 16 900 kr

Vi säljer ut vårt utställnings ex. i Uppsala butiken. Skorstens fri insats för inbyggnad, effekt 3,3kW. Ord. pris 29100:- Nu: Hämtpris 19900:-

Ebois insats U-form, svart

Vi säljer ut vårt utställnings ex. i Uppsala butiken. Skorstens fri insats för inbyggnad, ..fr. 19 900 kr

Vi säljer ut vårt utställnings ex. i Uppsalabutiken. Av Quadra Inside 1som du kan bygga din egen upplevelse. Fantasin är det som sätter stopp här.
Ord. pris 14500:-  Nu: Hämtpris 10900:-

Quadra Inside 1 svart

Vi säljer ut vårt utställnings ex. i Uppsalabutiken. Av Quadra Inside 1som du kan bygga di..fr. 9 900 kr

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av SOLA M en kamin med hög värmelagring och som är klädd med täljsten. Den eleganta runda formen gör denna braskamin enkel att placera - oavsett var i rummet man önskar ställa den. Ord. pris: 30495:- Nu hämtpris: 24900:-

Lotus Sola M Täljstens kamin

I Uppsalabutiken säljer vi ut vårt oeldade utställnings ex. av SOLA M en kamin med hög vär..fr. 24 900 kr

Behöver du personlig hjälp?

Vi på Mariebergs finns här för att hjälpa dig personligen.
Kontakta oss gärna genom att gå vidare med knappen nedan!
Personlig hjälp
Help
2018-01-23 08:42:18
3
9817--45
fed97468115686125508b8e31e6d8eec
937
964